Forsiden af programmet

Forårsprogrammet er på gaden

15.01.18
Vejle Bibliotekernes forårsprogram er nu kommet på gaden, og du kan godt se frem til en masse spændende oplevelser og lærerige kurser for både børn og voksne.

Vi har et hav af oplevelser til dig på vores fem biblioteker i foråret. Glæd dig til at møde populære forfattere som Hanne-Vibeke Holst, Jesper Wung-Sung eller Kenneth Bøgh Andersen ansigt til ansigt, få læseinspiration til en af vores mange bogcaféer eller vær med, når vi byder på inspirerende og tankevækkende foredrag om en lang række forskellige emner.

I februar og marts sætter vi bl.a. fokus på sundhed med en række arrangementer og udstillinger. Her kan du lære at slippe livet løs, finde ud af hvem der styrer farten i dit liv, høre hele sandheden om sukker eller blive klogere på, hvad der sker med et, du putter i kroppen.

Du kan også tage dig en tænkepause om smerte, smag og humor, dykke ned i kunsten og musikken og blive klogere på Robert Jacobsen, Queen eller Savage Rose, få et indblik i frimurernes verden eller klappe en hamster.

Børnene kan også se frem til masser af oplevelser og gode grin i foråret med hyggelige kreative workshops, underholdende koncerter og familie- eller venindelæseklubber. Som noget helt nyt byder vi dette forår også på børnebogcaféer, hvor både børn og forældre kan få masser af gode læsetips til de 9-12 årige. I vinterferien er der traditionen tro "Blå blink", hvor hele familien kan møde de lokale politimænd, brandmænd og reddere og se de flotte biler. For de allermindste og deres voksne starter det hele allerede lørdag den 27. januar, når Vejle Bibliotek byder på årets første omgang Småbørnsswing.

Også i år kan du få hjælp til den digitale verden på et af de mange gratis kurser, som denne gang har fokus på bl.a. digitale fotos og video, det smarte hjem, backup og sikkerhed og bibliotekets digitale tilbud. Og så er "Åbent IT-værksted" selvfølgelig tilbage hver torsdag kl. 10-14, hvor du kan kigge forbi og få hjælp til hverdagens små IT-problemer eller blive lidt klogere på ny teknologi.

Du kan hente et eksemplar af programmet på dit lokale bibliotek eller se alle arrangementer og kurser her på hjemmesiden under “Arrangementer”. 

Vil glæder os til at se dig i foråret!